RB
DOSSIERS
Alle dossiers
Gepubliceerd op donderdag 16 februari 2023
RB 3743

BIE Symposium Unified Patent Court | woensdag 29 maart

Op woensdag 29 maart a.s. vindt in samenwerking met het tijdschrift ‘Berichten industriële Eigendom’ (BIE) het BIE-symposium 2023 plaats, getiteld: ‘Unified Patent Court‘ (UPC).

Nederlandse rechters, benoemd in het UPC, en de voorzitter van de Advisory committee of the UPC belichten van verschillende kanten de Rules of Procedure, die gelden voor het aanbrengen van een zaak bij de pan-Europese Octrooirechtbank, die op 1 juni a.s. van start gaat. Hoe werken de procesregels van het UPC? Wat zijn de voor- en nadelen? Wat zijn de verwachtingen vanuit de praktijk? Een deskundig panel beantwoordt vragen en gaat met u in discussie. 

Het symposium vindt plaats in het Auditorium van De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam en staat onder leiding van de voorzitter van de redactie van de BIE, Prof.mr. C.J.J.C. van Nispen.

Inloop: 13.30 uur
Aanvang: 14.00 uur - 17.15 uur, met feestelijke borrel vanaf 17.15 uur
Accreditatie: 3 PO punten

Ga voor aanmelden of het volledige programma naar deze link.

Bent u abonnee van het tijdschrift Berichten Industriële Eigendom: meld u aan met ‘prijs anders’. Leden van de rechterlijke macht en universitaire medewerkers krijgen gratis toegang. Wilt u zich aanmelden als lid van de rechterlijke macht of universitair medewerker, stuur dan een bericht naar info@delex.nl