RB
DOSSIERS
Alle dossiers
Gepubliceerd op woensdag 14 december 2022
RB 3729

Nationaal Reclamerechtcongres: laatste plaatsen

Morgen, donderdag 15 december a.s., het Nationaal Reclamerechtcongres onder leiding van Ebba Hoogenraad (Hoogenraad & Haak) en Willem Leppink (Ploum).

In de ochtend beginnen we met presentaties van Otto van der Harst en Fiona Vening (SRC) over actualiteiten rondom zelfregulering, Anne-Jel Hoelen (ACM) over beleid en belangrijke thema´s bij de ACM. En we starten met het jaarlijkse overzicht van Ebba Hoogenraad: ‘Hot topics en Greatest Hits'.

In de middag Daniël Haije (Hoogenraad & Haak) over de nieuwe nationale- en Europese regels over kortingscommunicatie, praktische gevolgen en tips tricks. Martijn Poulus (DDMA) over de actuele ontwikkelingen rond online reclame en marketing, waaronder de nieuwe regels voor influencers.

Daarna vervolgen we met een discussie over de actuele ontwikkelingen in het reclamerecht door middel van een panel onder leiding van Willem Leppink, waar Nienke Boomsma (Rabobank) en Bart ten Doeschate (Heineken) met Daniël Haije, Martijn Poulus én Otto van der Harst (Stichting Reclame Code) gaan dicussiëren. 

In de ochtend presentaties van Otto van der Harst en Fiona Vening (SRC) over actualiteiten rondom zelfregulering, Anne-Jel Hoelen (ACM) over beleid en belangrijke thema´s bij de ACM. En we starten met het jaarlijkse overzicht van Ebba Hoogenraad : ‘Hot topics en Greatest Hits'.

Mis het niet. Er zijn nog maar een paar plaatsen beschikbaar.

Locatie: Hotel Jakarta, Amsterdam
Tijd: 09.15 (stipt) - 16.45 uur, met ter afsluiting een borrel 
Accreditatie: 6 PO punten.

Wilt u meer weten over het programma, of wilt u zich meteen aanmelden; kijk op de website of mail naar info@delex.nl.